17/01/07
Agnesa Vuthai, miss albania 2004

Bukuroshja nga Kosova fitoi disa çmime bukurie përpara se të arrinte tek "Miss Albania 2004". Bukuria e saj mesdhetare nuk do të kalonte pa u vënë re, por pavarësisht kësaj ajo nuk do të shfaqej rëndom në ekranet televizive apo në spektaklet në Shqipëri. Mbase dhe për arsye se rruga që ajo kishte vendosur të ndiqte pak kishte të bënte me ekranin. Ajo ka punuar si vullnetare për Kryqin e Kuq të Kosovës, që nga viti 2001, duke ndihmuar familjet e varfra, fëmijët jetimë dhe të tjerë. Ajo gjithashtu ka punuar në OJQ-në "Vizioni" në vendlindjen e saj, Istogu. Ka qenë e vetmja bukuroshe "Miss Kosova", që është pritur nga presidenti i Kosovës në atë kohë, Ibrahim Rugova. Ajo organizoi "Miss Kosova 2006" më datë 23 shtator 2006 me bashkëpunëtor, Fadil Berishën. Më pas ajo emërohet zëdhënëse e Nexhat Dacit, ndërkohë që studion në dy universitete private për Psikologji dhe Shkenca Politike.

Etichette: ,

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 10:01 | Permalink |


1 Comments: