17/01/07
Gentiana Ramadani, miss albania 2000

Vajza shkodrane ishte mbretëresha e bukurisë shqiptare për vitin 2000. Pas kësaj ajo nuk do të ishte në kërkim të ekranit të televizionit për të qenë thjesht si një ikonë bukurie, por do të vazhdonte studimet për gazetari për të qenë si protagoniste e plotë në atë çfarë ajo kërkonte. Por sërish asaj nuk do t'i mjaftonte kjo dhe pikërisht për këtë arsye do të themelonte shoqatën "Gratë mbështesin gratë" për të qenë afër grave në nevojë realisht dhe jo vetëm grave, por edhe të fëmijëve të mitur të pastrehë e me probleme. Aktualisht ajo sapo ka marrë aprovimin për tre projekte të paraqitura në funksion të kësaj shoqate. E ndërkohë ajo është mama e bashkëshorte, ndërkohë që pret të sjellë në jetë fëmijën e saj të dytë.

Etichette: ,

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 09:55 | Permalink |


0 Comments: