17/01/07
Sidorela Kola, miss albania 1992

Sidorela Kola është kurorëzuar në vitin 1993 si "Miss Albania", nga aktori i njohur italian Mikele Placido. Por vajza bionde që do të ishte miss-i i dytë shqiptar, duket se këtë kurorë bukurie nuk do ta përdorte për të qëndruar gjatë në ekran. Fillimisht u shfaq në disa programe televizive, por më pas ajo i është përkushtuar studimeve të saj në Fakultetin Juridik, duke e parë të ardhmen e saj në një tjetër fushë, avokatia. Pas përfundimit të studimeve të larta, Sidorela nisi punën në një studio legale për të arritur aktualisht tek avokatja, por krahas kësaj ka provuar dhe në përkthim për arsye të pasionit të saj për librat. Edhe pse karriera është tepër e rëndësishme, vendin kryesor në jetën e Sidorelës e zë familja, djali dhe bashkëshorti i saj.

Kerkoj Foto te Sidoreles, me ndihmoni.

Etichette: ,

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 09:24 | Permalink |


0 Comments: