17/01/07
Monika Zguro, miss albania 1993

Vajza brune me sy jeshile u zgjodh "Miss Albania" në vitin 1994. Duke lënë mënjanë paraqitjen e saj prej vajze të bukur, çka duhet të karakterizojë një miss, ajo ka mbetur në mendjen e njerëzve dhe për shkak të natyrës së saj serioze e të përmbajtur. Pasi mori kurorën u shfaq në spektakle të ndryshme e në spote publicitare. Më pas ajo ftohet nga një agjenci mode në Firence, cila e kishte pranuar bukuroshen shqiptare që të punonte aty. Por pamundësia për të realizuar dokumentet e detyron të kthehet sërish në Shqipëri. Në vitin 1999 fillon punë në Ministrinë e Mbrojtjes, duke mos u shkëputur nga emisionet e ndryshme televizive apo sfilatat që zhvilloheshin në Tiranë. E më pas, në vitin 2001, ajo fillon punë në Ministrinë e Jashtme, punë të cilën shumë shpejt e përvetësoi më së miri duke e kthyer kokën tashmë në një drejtim tjetër, mbase atë të diplomacisë.

Etichette:

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 09:35 | Permalink |


0 Comments: