09/08/07
Miss Shqipëria 2007 Irsa Demneri
Miss Shqipëria 2007 Irsa Demneri

Nga një konkurrim rrëmbeu tre çmime.


Irsa Demneri, e shpallur mbrëmjen e së shtunës në kalanë e Elbasanit "Miss Shqipëria 2007", është njëkohësisht edhe fituese e "Miss Elegancës" dhe "Miss publiku".


Studion në vitin e tretë të shkollës "Sami Frashëri", dhe ëndrra e saj është ekonomiku.

"Prirja ime më e madhe është matematika dhe për këtë shpresoj të bëhem ekonomiste e zonja këtu në Shqipëri, shprehet Demneri, ndonëse hobi ka pasarelat, ku dhe ka marrë pjesë si modele në shumë sfilata të realizuara këto kohë nga stilistët e njohur shqiptarë. Por Irsa nuk e sheh veten larg Shqipërisë.

"Dua të studioj në Tiranë, më pëlqen të rri pranë njerëzve të mi, këtu ndjej më shumë ngrohtësi, më shumë vlerësim, të cilin nuk mund ta kem jashtë saj, dhe nuk mund të ma japë dikush tjetër", shton ajo. Por si u bë pjesë e këtij evenimenti dhe si i priti tre çmimet?

"Nga "Miss Tirana" kisha qejf të merrja pjesë në një garë më të rëndësishme se sa ai. Konkurrova, u përzgjodha mes 31 konkurrenteve dhe sot ndihem më e emocionuar se asnjëherë tjetër. Por e shtuna ka qenë një natë e paharrueshme dhe e bukur e jetës sime, ato emocione s’i kam ndjerë kurrë më parë.
Nuk e prisja atë çmim dhe jo më tre çmime", tregon për gazetën 17-vjeçarja, e cila do të përfaqësojë kësisoj vitin e ardhshëm Shqipërinë në "Miss Globe".

Ndërsa tani mban mbi krye kurorën e më të bukurës, nga e ardhmja shpreson shkollën. Eshtë qëllimi i saj kryesor.

"Pas missit, pres shkollën dhe kjo është gjëja e parë me më shumë vlerë për mua. Më pas gjërat në botin e spektaklit ia lë në dorë Zotit, çfarë të ketë rezervuar për mua le të më japë", shton bukuroshja, e cila më shumë se kaq e konsideron veten me fat.
"Pasiguria ime për fitore ishte e barabartë me atë të vajzave të tjera.

"Dje isha një pjesëmarrëse në "Miss Shqipëria", tani mbaj kurorën dhe dy çmime të rëndësishme. Eshtë shumë ngritje përgjegjësie për mua", thotë ajo, teksa kujton urimin e parë që familja i ka dhënë, mbrëmjen e së shtunës në kalanë e Elbasanit.
"Urimin e parë e mora nga familja ime, nga stafi i gjithë i organizatorëve të këtij spektakli, nga kushërinjtë e mi që ndodheshin në spektakël, shoqëria dhe nga publiku. Ndërsa sot ka qenë një ditë me shumë telefonata, urime dhe gjithashtu më e veçantë ka qenë se kam marrë telefonata nga gazetarë për të dalë në kopertinat e revistave", tregon Irsa, vajza e vogël e familjes Demneri, e cila ka një baba inxhinier, një nënë mësuese dhe një motër katër vjet më të madhe.

Eshtë lindur në 21 janar 1990.

Etichette:

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 19:35 | Permalink |


4 Comments:


 • At 22/8/07 8:34 PM, Blogger Professor Howdy
  You have a riveting web log
  and undoubtedly must have
  atypical & quiescent potential
  for your intended readership.
  May I suggest that you do
  everything in your power to
  honor your encyclopedic/omniscient
  Designer/Architect as well
  as your revering audience.
  As soon as we acknowledge
  this Supreme Designer/Architect,
  Who has erected the beauteous
  fabric of the universe, our minds
  must necessarily be ravished with
  wonder at His infinite goodness,
  wisdom and power.

  Please remember to never
  restrict anyone's opportunities
  for ascertaining uninterrupted
  existence for their quintessence.

  There is a time for everything,
  a season for every activity
  under heaven. A time to be
  born and a time to die. A
  time to plant and a time to
  harvest. A time to kill and
  a time to heal. A time to
  tear down and a time to
  rebuild. A time to cry and
  a time to laugh. A time to
  grieve and a time to dance.
  A time to scatter stones
  and a time to gather stones.
  A time to embrace and a
  time to turn away. A time to
  search and a time to lose.
  A time to keep and a time to
  throw away. A time to tear
  and a time to mend. A time
  to be quiet and a time to
  speak up. A time to love
  and a time to hate. A time
  for war and a time for peace.

  Here's what remarkable men
  have asseverated about the
  world's bestseller:

  "I believe the Bible is the best gift
  God has ever given to man. All
  the good from the Savior of the
  world is communicated to us
  through this book."
  -- President Abraham Lincoln

  "For we must consider that we shall
  be as a City upon a hill. The eyes of
  all people are upon us. So that if we
  shall deal falsely with our God in this
  work we have undertaken, and so
  cause Him to withdraw his present
  help from us, we shall be made a
  story and a byword throughout the
  world." --John Winthrop, Governor
  of the Massachusetts Bay Colony, 1630

  "It is impossible to rightly govern the
  world without God and the Bible."
  - President George Washington

  "The Bible is no mere book, but a Living
  Creature, with a power that conquers
  all that oppose it." - Napoleon

  "That Book accounts for the supremacy
  of England." - Queen Victoria

  "If there is anything in my thought or
  style to commend, the credit is due my
  parents for instilling in me an early
  love of the Scriptures. If we abide by
  the principals taught in the Bible, our
  country will go on prospering and to
  prosper; but if we and our posterity
  neglect its instructions and authority,
  no man can tell how sudden a
  catastrophe may overwhelm us and
  bury all our glory in profound obscurity."
  - Daniel Webster (Founding Father)

  "The Bible is worth all other books which
  have ever been printed." - Patrick Henry
  (original member of the Continental Congress)

  "The Bible is the anchor of our liberties."
  - President U.S. Grant

  "It is impossible to enslave mentally or socially
  a Bible-reading people. The principals of the
  Bible are the groundwork of human freedom."
  - Horace Greeley (Editor)

  "That Book is the rock on which our Republic
  rests." - President Andrew Jackson

  "In all my perplexities and distresses, the Bible
  has never failed to give me light and strength."
  - Gen. Robert E. Lee

  "Bible reading is an education in itself."
  - Lord Tennyson (Poet)

  "So great is my veneration for the Bible that the
  earlier my children begin to read it the more
  confident will be my hope that they will prove
  useful citizens of their country and respectable
  members of society. I have for many years made
  it a practice to read through the Bible once
  every year." - President John Quincy Adams

  "The existence of the Bible, as a Book for the
  people, is the greatest benefit which the human
  race has ever experienced. Every attempt to
  belittle it is a crime against humanity."
  - Immanuel Kant (Philosopher)

  "The New Testament is the very best Book that
  ever or ever will be known in the world."
  - Charles Dickens (Author)

  "All human discoveries seem to be made only
  for the purpose of confirming more and more
  strongly the truths contained in the Sacred
  Scriptures." - Sir William Herschel (Astronomer)

  "There are more sure marks of authenticity
  in the Bible than in any profane history."
  - Sir Isaac Newton (Scientist)

  "Let mental culture go on advancing,
  let the natural sciences progress in
  even greater extent and depth, and
  the human mind widen itself as much
  as it desires; beyond the elevation
  and moral culture of Christianity, as
  it shines forth in the Gospels, it will
  not go." - Goethe (Author)

  "I have known ninety-five of the world's
  great men in my time, and of these eight-
  seven were followers of the Bible. The
  Bible is stamped with a Specialty of Origin,
  and an immeasurable distance separates
  it from all competitors."
  - W.E. Gladstone (Prime Minister)

  "Whatever merit there is in anything that
  I have written is simply due to the fact that
  when I was a child my mother daily read
  me a part of the Bible and daily made me
  learn a part of it by heart." - John Ruskin
  (art critic and social commentator)

  "The Bible has been the Magna Charta of the
  poor and oppressed. The human race is not
  in a position to dispense with it." - Thomas
  Huxley (Author & Scientist)

  "The whole hope of human progress is
  suspended on the ever growing influence
  of the Bible." - W.H. Seward (Secretary of State)

  "America was born a Christian nation. America
  was born to exemplify that devotion to the
  elements of righteousness, which are derived
  from the revelations of Holy Scriptures. Part
  of the destiny of Americans lies in their daily
  perusal of this great book of revelations.
  That if they would see America free and
  pure they will make their own spirits free
  and pure by this baptism of the Holy Spirit."
  --President Woodrow Wilson

  For Christians, the life and death of Jesus
  are the ultimate expressions of love, and
  the supreme demonstrations of God's
  mercy, faithfulness, and redemption.
  Since Christ's miraculous Resurrection
  on Easter, more than 2,000 years ago,
  Christians have expressed joy and
  gratitude for this wondrous sacrifice
  and for God's promise of freedom for
  the oppressed, healing for the broken -
  hearted, and salvation. --President
  George W. Bush

  "It cannot be emphasized too strongly
  or too often that this great nation was
  founded, not by religionists, but by
  Christians; not on religions, but on
  the gospel of Jesus Christ. For this
  very reason peoples of other faiths
  have been afforded asylum, prosperity,
  and freedom of worship here."
  --Patrick Henry (original member
  of the Continental Congress)


  God designed humans to want to
  believe in something. That's the
  image of God that is in us. But as
  G. K. Chesterton famously put it,
  when we reject the God of the
  Bible, we don't believe in nothing;
  we believe in everything -- including
  Little Green Men. - - Chuck Colson


  I am trying here to prevent anyone from
  saying the really foolish thing that people
  often say about Jesus Christ: "I'm ready
  to accept Jesus as a great moral teacher,
  but I don't accept His claim to be God."

  That is the one thing we must not say.
  A man who was merely a man and said
  the sort of things Jesus said would not be
  a great moral teacher. He would either be
  a lunatic -- on a level with a man who says
  he is a poached egg -- or else he would be
  the Devil of Hell.

  You must make your choice. Either this Man
  was, and is, the Son of God, or else a madman
  or something worse .... You can shut Him up
  for fool, you can spit at Him and kill Him as a
  demon; or you can fall at His feet and call Him
  Lord and God. But let us not come up with any
  patronizing nonsense about His being a great
  human teacher. He has not left that option
  open to us. He did not intend to. -- From
  Case for Christianity, by C.S. Lewis  "Let every student be plainly instructed and
  earnestly pressed to consider well the main
  end of his life and studies is to know God
  and Jesus Christ which is eternal life (John
  17:3)." - - - The Laws and Statutes of
  Harvard College in 1643


  "All scholars shall live religious, godly,
  and blameless lives according to the rules
  of God's Word, diligently reading the Holy
  Scriptures, the fountain of light and truth;
  and constantly attend upon all the duties
  of religion, both in public and secret."
  - - - Two central requirements in Yale
  College 1745 charter

  If you stop believing what your professor
  told you had to be true and if you start
  thinking for yourself you may come to some
  conclusions you hadn't expected. You may
  find the Bible makes more sense than you
  thought or were told to think. Allow yourself
  to be ruined, ruined with regard to what you
  always thought could be true. Can you believe
  what you don't understand? You and I believe
  everyday what we don't understand unless it
  comes to the issue of salvation.
  - - - Dr. Woodrow Kroll

  There is simply no historic foundation for the
  position that the Framers intended to build the
  'wall of separation' that was constitutionalized
  in Everson. The 'wall of separation between
  church and state' is a metaphor based on bad
  history, a metaphor which has proved useless
  as a guide to judging. It should be frankly and
  explicitly abandoned. - - - Chief Justice of
  the US Supreme Court, William Rehnquist

  In 1796 the US Supreme Court issued this
  ruling, "By our form of government, the
  Christian religion is the established religion,
  and all sects and denominations of Christians
  are placed on equal footing." Some 57 years
  later, after Congress was petitioned to separate
  Christian principles from government, in 1853
  the House Judiciary Committee issued their
  formal report, including these words: "In this
  age there is no substitute for Christianity.
  This was the religion of the founders of the
  republic, and they expected it to be the
  religion of their dependents. The great vital,
  conservative elements in our system is the
  belief of our people in the pure doctrines
  and divine truths of the gospel of Jesus
  Christ." - - - Dr. Gerald Beavan


  "It is the duty of nations, as well as of men,
  to own their dependence upon the overruling
  power of God and to recognize the sublime
  truth announced in the Holy Scriptures and
  proven by all history, that those nations only
  are blessed whose God is the Lord."
  -- President Abraham Lincoln


  Trust in yourself and you are doomed to
  disappointment; trust in money and you
  may have it taken from you; but trust in
  God, and you are never to be confounded
  in time or eternity. - D.L. Moody

  Faith and love are apt to be spasmodic
  in the best of minds. Men and women live
  on the brink of mysteries and harmonies
  into which they never enter and with their
  hand on the door latch they die outside.
  - - GK Chesterton

  Best wishes for continued ascendancy,
  Dr. Whoami

  P.S. Here's some blogs that I found
  of interest
  as I negotiated my way
  through cyberspace:


  Every Student
  Religion Comparison
  Around the Well
  Danish Cartoons
  Arabic Cartoons
  Muhammad or Jesus???
  Answering Islam
  Is Jesus God?
  A Short Look At Six World Religions
  God's Word in different languages...
  How to become a Christian
  Who Is Jesus?
  See The Word
  Watch The Jesus Movie
  Spanish Cartoons
  German Cartoons
  Chinese Cartoons
  Italian Cartoons
  Greek Cartoons
  Japanese Cartoons
  Portuguese Cartoons
  French Cartoons
  Hindi Cartoons
  Russian Cartoons
  'Thought & Humor'


  Only one of these is amalgamated with me -
  can you determine which one??? Tell me
  sometime what your thoughts are about
  all this:O)

   
 • At 18/11/07 8:33 AM, Blogger drini-titi

  O ADMINNNN. SPO I HAP DOT ATO SITET E TJERA MO ... VLORA.IT
  ETJ

   
 • At 21/1/08 11:44 AM, Anonymous buli3go

  ooo hjat urime, sot e paska ditelindjen

   
 • At 15/2/08 10:05 PM, Anonymous Anonimo

  THIS MISS LOOKS LIKE SHE WAS WASHED-OUT FROM THE OCEAN, DOES LOOK VERY UGLY. WELL ALBANIAN, WHAT CAN YOU EXPECT FROM AN UGLY NATION.