17/01/07
Silvi Skënderaj, miss shqiperia 2006

Silvi Skënderaj mori titullin "Miss Shqipëria" në memorialin e Skënderbeut në Lezhë. Më pas ajo i dhuroi Shqipërisë çmimin e dytë në "Miss Globe International", i cili zhvillohej për të dytën herë në Shqipëri. 17-vjeçare dhe nxënëse në shkollën "Ismail Qemali", ajo është akoma në hapat e parë pas çmimeve të bukurisë, ndaj mbetet për të parë nëse ajo do ecë në gjurmët e shumë prej paraardhëseve të saj dhe nëse do të ketë suksesin e disa prej tyre.

Etichette: ,

 
Postuar ngaAurel Mucaj at 10:49 | Permalink |


0 Comments: